Tule viettämään paras talviloma!

Ensiviikolla 24.-26.2016 starttaa talviloman isoin nuorten tapahtuma Reaktori.

Reaktorissa on tarjolla sporttailua, kilpailuita ja paljon kaikkea kivaa. Suurella kentällä pelataan FC Viikingeistä ja Salibandyseura Viikingeistä tuttujen ohjaajien johdolla muun muassa norsupalloa ja sählyä. Vauhdikkaan menon vastapainona voit viettää tovin jos toisenkin Tuunaustorilla esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa tai origamikoruja tehden. Ohjelmassa on myös unelmien kermakakun valmistamista kakkuskabassa, peliturnauksia, iPad-musapaja, huivimuotinäytös ja AMR-seikkailu. Reaktorissa saat kokeilla monia erilaisia juttuja ja voit löytää itsellesi uuden mieluisan harrastuksen. Löydät Reaktorin monipuolisen ohjelman osoitteesta reaktori.munstadi.fi.  Nuorten HattuMedian radiostudio muuttaa Reaktorin ajaksi Messukeskukseen, ja HattuRadion online-taajuuksilla kuulet tapahtumatunnelmia.

Reaktori on auki keskiviikosta perjantaihin klo 13–20.

Paikalle pääsee kaikilla junilla ja busseilla jotka kulkevat pasilan aseman kautta. Pasilan juna-asemalta on muutaman minuutin kävely Messukeskukselle. Raitiovaunut 7A, 7B ja 9 vievät suoraan messukeskuksen eteen.

Reaktori viikon jälkeen Kulttuuriareena Gloriassa klo 18 alkaen on luvassa Team Megapartyn järjestämät päätösbileet.

Reaktorin toiminta on suunnattu yli 13-vuotiaille. ja sen toteuttaa pääkaupunkiseudun nuorisotoimet yhdessä nuorten, järjestöjen ja Helsingin muiden virastojen kanssa.

Tapahtumaan on Vapaa Pääsy kaikille! reaktori.munstadi.fi #reaktori #munstadi

TERVETULOA!