Rock Academy Soundgeist Helsingissä 20.2

Soundgeist Helsinki on uusi musiikkialan tapahtuma bändeille ja musiikin tekijöille. Se järjestetään ensimmäisen kerran lauantaina 20.2. Nosturissa klo 12-02.
Tervetulleita ovat niin muusikon alut kuin kokeneemmat konkarit. Tapahtuman tavoitteena on tukea ja kehittää suomalaista musiikkikulttuuria. Soundgeist pyrkii viemään uusia bändejä ja muusikin tekijöitä eteenpäin, tuomaan muusikoita vahvemmin yhteen sekä tarjoamaan arvokkaita kontakteja. Tapahtuma yhdistää bisneksen ja bileet. Päivällä ohjelmassa on puheenvuoroja alan ammattilaisilta, artistihaastatteluja, paneeleita, live-musiikkia sekä paljon muuta!

Rock Academy Finland tuo Soundgeistin iltaan valtakunnallisesta hankkeestaan viisi bändiä. Illalla keikkakokonaisuus keskittyy naismuusikoihin ja tuo näkyvyyttä musiikkimailmassa. Elmun lavalle tuolloin nousee Scycry (Helsinki), Damn Duo (Tampere), Taival (Joensuu), Naali (Jyväskylä) ja Harmi (Turku).
Illalla tapahtuman juontaa upea Heta Hyttinen.

Lippuja voi ostaa ennakkoon Lippupalvelusta.

Tapahtumaan on myynnissä kolme eri lipputyyppiä:Business & Party Ticket, Party Ticket ja Band Ticket. Tarkemmat tiedot lipuista löydät Soundgeistin LIPUT osiosta.

Tapahtuma järjestetään Helsingin  Nosturissa osoitteessa Telakkakatu 8, 00150 Helsinki.
Parhaiten paikalle pääset julkisilla tai keskustasta. Keskustan suunnalta raitiovaunu numero 6 Hietalahden suuntaan pysähtyy Hietalahden torilla, josta on muutaman minuutin kävelymatka Nosturille. Kampista Nosturille kävelee noin 15 minuuttia.

Nähdään Soundgeist Helsingissä 20.2 !
Lisää tietoa löydät osoitteesta rockacademy.munstadi.fi

Soundgeist_aikataulu1