Nuoret teatterinharrastajat, tulkaa esiintymään Loistefestarille!

Nuorten Loistefestari järjestetään 18.–20.3.2016 pääkaupunkiseudun näyttämöillä. Tänä keväänä kulttuuritapahtuman teemana on teatteri. Nuorten teatteriryhmien ilmoittautuminen mukaan tapahtumaan on nyt käynnissä ja jatkuu maanantaihin 15.2.2016 asti. Voitte ilmoittaa esityksenne mukaan osoitteessa loiste.munstadi.fi

Loistefestari on hieno mahdollisuus saada arvokasta esiintymiskokemusta, uusia kavereita sekä asiantuntevia vinkkejä tulevaisuutta varten. Loistefestarilla teatterialan ammattilaisista koostuva raati antaa esiintyjille kannustavaa ja kehittävää palautetta. Tapahtuman taiteellisena johtajana nähdään näyttelijä Chike Ohanwe.

Loistefestariin voivat osallistua kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat 10–25-vuotiaat taiteenharrastajat. Loistefestari on tarkoitettu nuorten ryhmille, ja ryhmässä tulee olla vähintään kolme nuorta. Esityksen genre on vapaa. Teosten vähimmäispituus on 15 minuuttia ja enimmäispituus 60 minuuttia. Esitys voi olla millä tahansa kielellä. Loistefestarin mieleenpainuvimmat esitykset pääsevät edustamaan pääkaupunkiseutua valtakunnalliseen TEATRIS 2016 -tapahtumaan Vaasaan 27.–29.5.2016. Huomioittehan, että Teatriksen säännöt poikkeavat osin Loistefestarin säännöistä.

Loistefestari starttaa näyttävillä avajaisilla Kansallisteatterissa perjantaina 18.3. Tapahtuman katselmukset pidetään 18.–19.3. Vernissassa Vantaalla, Narrin näyttämöllä ja Gloriassa Helsingissä sekä Kannusalissa Espoossa. Loistefestari huipentuu gaalaan Aleksanterin teatterissa sunnuntaina 20.3. klo 18 alkaen. Loistefestarin järjestävät Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten nuoriso- ja kulttuuritoimet. Katselmuksiin ja gaalaan on vapaa pääsy!

Lisätiedot:

loiste.munstadi.fi

#loistefestari #tämäonteatteria #tot