Rock Academyn studioklinikka 28.-29.11.2015

Rock Academyn studioklinikka järjestettiin 28.-29.11.2015 Munkkiniemen MD-studiolla, joka sijaitsee Munkkiniemen nuorisotalolla.

Työpajoja vetivät kokeneet tuottajat ja huippumuusikot Jukka Puurula, Jaani Peuhu ja Hiili Hiilesmaa.

Keitä he ovat?

jaani jukka

Jukka Puurula on muusikko, säveltäjä, sovittaja, äänittäjä ja opettaja. Hän on soittanut muun muassa Don Huonot -yhtyeessä sähköbassoa. Hän työskentelee äänittäjänä ja tuottajana Porvoossa, Magnusborgin Mankku- studiolla.

Jaani Peuhu on soittanut rumpuja useissa eri yhtyeissä kuten Scarlet Youth, Varjo ja Deadbabes. Vuonna 2004 Peuhu teki ensimmäisen levyn Iconcrashin nimellä. Hän on toiminut vierailevana muusikkona tai tuottajana mm. seuraaville artisteille: Before the Dawn, To/Die/For, Wiidakko ja Anna Eriksson. Peuhun musiikkia on kuultu Blackout-elokuvassa (2008), Clive Barkerin The Midnight Meat Train -soundtrackilla (2008) sekä Uusi Päivä tv-sarjassa (2012). Peuhu on tehnyt myös soolouraa.

Hiili Hiilesmaa 4

Hiili Hiilesmaa on toiminut päätoimisena tuottajana 90-luvun puolivälistä alkaen. Hiili on tuottanut levyjä monille huippuyhtyeille, kuten HIM, Apocalyptica, The 69 Eyes, Sentenced, Lordi, Don Huonot ja Kauko Röyhkä. Omien yhtyeiden albumeita on ilmestynyt toistaiseksi 15 kappaletta. Viime vuosina Hiili on ollut useassa yhtyeessä mukana niin vokalistina kuin rumpalina.

Studioklinikassa käytiin läpi mitä on äänitys, tuotanto ja miksaus.

Lauantain fiiliksiä: Äänitys ja tuotanto – Jukka Puurula ja Jaani Peuhu

Jukka Puurula 2 äänitys hommissa Hedupeto1 Jukka Puurula 3 Jukka puurula aloittaa Jaani Peuhu 2 Studioklinikan aloitus la klo 12

Sunnuntain fiiliksiä: Miksaus – Hiili Hiilesmaa

Hiili Hiilesmaa 6 Hiili Hiilesmaa 3 yleisöä recovery demo kuuntelu kengät

Lisää kuvia voit selata viikonlopusta Facebookissa

Rock Academyn viralliset sivut: rockacademy.munstadi.fi 

Instagram : rockacademyhev

Kiitos kaikille paikalla olleille!