Haku maahanmuuttajanuorten palvelujen yhteissuunnittelutiimiin 10.12.2015 mennessä.

Helsingin kaupunki on saanut maahanmuuttajanuorten aseman parantamiseen 2,5 miljoonan euron lahjoituksen Me-säätiöltä. Rahalla ei saa paikata vajetta nykyisissä rakenteissa, vaan sillä on synnytettävä uutta.
http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/nuorisoasiainkeskus/uusi-suurhanke-etsii-ratkaisuja-maahanmuuttajanuorten-sopeuttamiseen

Hankkeeseen liittyy Me-säätiön maksama, ensi keväänä toteutettava palvelumuotoiluhanke, johon rekrytoidaan maahanmuuttajanuoria kokemusasiantuntijoiksi sekä kaupungin työntekijöitä yhteissuunnittelutiimiin. Etsimme innokkaita ammattilaisia kaupungin ja järjestöjen työntekijöistä yhteissuunnittelutiimiin suunnittelemaan maahanmuuttajanuorten palveluita yhdessä asiakkaiden kanssa. Haluamme sinut tiimiimme, jos kohtaat työssäsi helsinkiläisiä maahanmuuttajanuoria tai nuoria aikuisia viikoittain ja olet halukas sukeltamaan käyttäjäkeskeisen suunnittelun maailmaan.

Hihat kääritään tammikuussa ja tiimi kasataan ennen joulua, joten ilmianna halukkuutesi 10.12.2015 mennessä osoitteessa http://me.munstadi.fi.

Osallistujilta odotetaan osallistumista yhteisiin suunnittelutapaamisiin kaksi kertaa kuussa tammi-toukokuussa 2016, ja työn ohessa tehtäviä maahanmuuttajanuorten haastatteluita tapaamisten välillä. Suunnittelutyön tarkoitus on syventää ymmärrystä maahanmuuttajanuorten kokemuksista, löytää ratkaistavia ongelmia, testata ja jalostaa varhaisen vaiheen palveluideoita sekä suunnitella kevään / kesän aikana aloitettavia palvelukokeiluja. Osallistujat oppivat palvelumuotoilun menetelmiä Suomen kovimpiin muotoilutoimistoihin kuuluvan Palmun johdolla. Osallistuminen tehdään omalla työajalla.

Lisätiedot:

Palmu
Service Designer Iikka Lovio
iikka.lovio(at)palmu.fi
0440164050

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus
toiminnanjohtaja Irma Sippola
irma.sippola(at)hel.fi
(09) 310 71640