Rock Academyn studioklinikka 28.-29.11.2015

Rock Academyn klinikka tulee taas.

Tällä klinikka kerralla academy valtaa Munkkiniemen MD-studion. Tule viilaamaan taitojasi ja oppimaan Suomen huipuilta musiikin tuottamista ja studiotyöskentelyä! Studioklinikka järjestetään lauantaina 28.11. kello 12-17 ja sunnuntaina 29.11. kello 12-15. Työpajoja on vetämässä kokeneet tuottajat ja huippu muusikot Jukka Puurula, Hiili Hiilesmaa ja Jaani Peuhu.

Keitä he ovat?

Jukka Puurula on muusikko, säveltäjä, sovittaja, äänittäjä ja opettaja. Hän on soittanut muun muassa Don Huonot-yhtyeessä sähköbassoa. Hän työskentelee äänittäjänä ja tuottajana Porvoossa, Magnusborgin Mankku- studiolla.

Hiili Hiilesmaa on toiminut päätoimisena tuottajana 90-luvun puolivälistä alkaen. Hiili on tuottanut levyjä monille huippuyhtyeille kuten HIM, Apocalyptica, The 69 Eyes, Sentenced, Lordi, Don Huonot ja Kauko Röyhkä. Omien yhtyeiden albumeita on ilmestynyt toistaiseksi 15 kappaletta. Viime vuosina Hiili on ollut useassa yhtyeessä mukana niin vokalistina kuin rumpalina.

Jaani Peuhu on soittanut rumpuja useissa eri yhtyeissä kuten Scarlet Youth, Varjo ja Deadbabes. Vuonna 2004 Peuhu teki ensimmäisen levyn Iconcrashin nimellä. Hän on toiminut vierailevana muusikkona tai tuottajana mm. seuraaville artisteille: Before the Dawn, To/Die/For, Wiidakko ja Anna Eriksson. Peuhun musiikkia on kuultu Blackout elokuvassa (2008), Clive Barkerin The Midnight Meat Train (2008) soundtrackilla sekä Uusi Päivä TV-sarjassa (2012). Peuhu on tehnyt myös soolouraa.

Munkkiniemen MD-studio, Riihitie 22, 00330 Helsinki.

Paikalle pääset ratikkalla 4 ja busseilla 53, 57 ja 58.

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

rockacademy.munstadi.fi