Tule tekemään nuorten talvilomatapahtuma Reaktoria!

Talviloman suurin nuorten tapahtuma Reaktori järjestetään 24.–26.2.2016 Messukeskuksessa. Päätösbileet jorataan Gloriassa lauantaina 27.2. klo 18 alkaen.

Reaktori tarjoaa nuorille hurjasti tekemistä. Tapahtumassa nuoret voivat kokeilla uusia juttuja vauhdikkaista liikuntalajeista kiinnostaviin työpajoihin. Tapahtuma tarjoaa myös järjestöille ja nuorten toimintaryhmille oivan mahdollisuuden esitellä omia toimintojaan.

Reaktorin toteuttavat pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuritoimet yhdessä nuorten, järjestöjen ja Helsingin muiden virastojen kanssa. Toiminta on suunnattu yli 13-vuotiaille. Reaktori on auki keskiviikosta perjantaihin klo 13–20, ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tule mukaan tekemään Reaktoria! Ilmoittautumislomake löytyy täältä. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 3.1.16. Lomakkeen täyttämiseen kannattaa varata tovi keskittynyttä aikaa.

Ilmottautuminen on nyt päättynyt!

Seuraava Reaktori-tapaaminen järjestetään nuorisoasiainkeskuksen virastolla (Hietaniemenkatu 9 B, 2 krs., kokoushuone Hietsu) torstaina 3.12.2015 klo 14. Tuolloin käydään läpi tapahtumakokonaisuutta ja nuorten toiveita tapahtumaa koskien. Jos kaipaatte apua ideointiin tai haluaisitte tehdä yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, kannattaa tulla paikalle!

Jos järjestönne haluaa lähteä mukaan tekemään Reaktoria, olkaa yhteydessä nuorisoasiainkeskuksen tapahtumatuotantoyksikköön: sanna.lesonen(at)hel.fi

Reaktorin uudet nettisivut aukeavat joulukuussa osoitteessa reaktori.munstadi.fi.

Lisätiedot:

Tiedottaja Katri Pehkonen, nuorisoasiainkeskus, 040 334 6430, katri.pehkonen(at)hel.fi
Tuottaja Sanna Lesonen, nuorisoasiainkeskus, 040 334 7443, sanna.lesonen(at)hel.fi