Rock Academy starttasi asenteella!

10.9.2015 Rock Academy starttasi Gloriassa huikealla kick-off tapahtumalla.

Mikä tämä ihmeen Rock Academy siis on?

Academy on nuorille bändeille ja artisteille tarkoitettu hanke, jossa hakeneiden joukosta valitaan bändejä Helsingin, Espoon ja Vantaan alueelta. Rock Academyssä bändit saavat kahden vuoden aikana intensiivistä ja ammattitaitoista valmennusta esimerkiksi keikkailuun, studiotyöskentelyyn ja esiintymiseen. Rock Academy on alun perin Turun nuorisoasiainkeskuksen luoma hanke joka tarjoaa maksutonta sparrausta ja koulutusta ammattimaiseen toimintaan tähtääville nuorille yhtyeille ja artisteille. Turussa hankkeella on saatu erittäin hyviä tuloksia ja bändit ovat päätyneet valmennuksen kautta esimerkiksi festareiden lavoille ja keikkamyyjien listoille.

Pääkaupunkiseudun Rock Academyn järjestävät Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten nuoriso- ja kulttuuritoimet. PKS Rock Academy -hanke toteutetaan 1.5.2015–1.8.2017. Hanketta rahoittavat pääkaupunkiseudun ja Turun Rock Academy -hankkeet sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Keitä Rock Academyyn nyt sitten valittiin?

recovery RecoverySky-CrySkycrydawnDawn crossroadsCrossroadscarbineCarbineDivision-sixDivision sixhedupeto HeduPeto

,sekä lisäksi vielä Emma Kerro.

Kick-off tilaisuudessa nähtiin valittujen bändien biisejä, bändiklinikka jonka veti Santa Cruz ja tapahtuman juonsi Heta Hyttinen.

heta-ja-haastattelut yleisö santa-cruz2

Iso kiitos Rock Academy kick-offiin osallistuneille!

Tapahtuma livetaltioitiin ja sen voi katsoa Rock Academyn virallisilta nettisivuilta.

Nettisivut: http://rockacademy.munstadi.fi ja Facebook: http://rockacademy.munstadi.fi

( teksti ja kuvat: Jenni Lang)