Me teimme sen!

Ylpeänä voimme todeta, että hyvin meni! Eniten suosiota sai loppudisco, joka keräsi noin 3600 kävijää. Discossa tanssimisen lisäksi limbottiin, otettiin kuvia,tutustuttiin uusiin ihmisiin sekä tietenkin pidettiin hauskaa.

Jokaisena kolmena päivänä Töölön kisahallin täytti iloinen puhe, riemunkiljahdukset sekä musiikki. Oli mahtavaa nähdä, kuinka kaikkialta ympäri maailmaa tuli näin pirteitä nuoria viettämään aikaa yhdessä.

Limbo ja valokuvauskoppi saivat suuren suosion discossa, jonka kesätyöntekijät järjestivät tuotantotiimin kanssa. Voimistelijat tekivät kyllä vaikutuksen limboustaidoillaan!

IMG_0810

 

Discossa nähtiin myös tanssikilpailuja sekä koreografioita, joita nuoret yhdessä keksivät. Koko sali oli täynnä, kun tanssittiin tapahtuman tunnuskappale ja voimistelijat jaksoivat juhlia koko illan loppuun saakka. Meidän kesätyöntekijätkin pääsivät mukaan juhlimaan sekä katsomaan esiintyjäämme.

Kesätyöntekijämme olivat ehdottomasti ansainneet tämän loppujuhlan, sillä he olivat viimeisen kuukauden ahkerasti hoitaneet tehtävänsä ja saanut aikaan näin onnistuneen tapahtuman! Heidän mielestään oli mielenkiintoista nähdä tapahtuman valmistelu alusta loppuun ja olla osana sitä. Nyt heidän on varmasti helpompi ymmärtää, mitä kaikkea tuleekaan tehdä ennen kuin tapahtuma on valmis ja kuinka sen suunnittelu sekä toteutus ei tapahdu sormia napsauttamalla, vaan pitää myös  jakaa työtehtävät, hankkia tarvittavat tarvikkeet, rakentaa ja purkaa sekä varmistaa, että kaikki toimii.

Opimme myös kuinka aikatauluttaa tehtäviä, kuinka kaikki ei ole aina vain itsestä kiinni sekä miten paljon asiat tulevat kustantamaan. Kesätyöntekijät päästettiin eilen heidän ansaitulleen kesälomalle ja oli haikeaa tajuta, kuinka he eivät seuraavana päivänä olekaan täyttämässä käytävää kikatuksellaan. Meillä oli kyllä huipputiimi, kiitos siis tapahtumatuotantoyksikölle, kesätyöntekijöille sekä ohjaajille!

 

Varmasti monia teistä mietityttää miltä tapahtumassa näytti, alta näet kuvan sekä videokoosteen.

IMG_3132

Kooste Kisahallilta