Tapahtumatuotannon kesätyö

Ensimmäinen työviikko tapahtumatuotantoassistentteina Gymnaestradaa valmistellessa on ollut mahtava. Viiden hengen porukalla – johon kuuluvat Dabin, Aino, Matias, Kardo ja minä eli Sara – olemme muun muassa suunnitelleet sisustusta Töölön Kisahalliin, valokuvanneet Helsinkiä, luoneet soittolistan koostuen suomalaisista biiseistä, hakeneet sponsoreilta palkintoja iltaohjelmien kilpailuihin ja soitelleet vähän sinne tänne yrittäen saada tapahtumaan tarvittavia tuotteita hankittua. Olemme oppineet paljon yhteistyökumppanuudesta ja tapahtumatuotannosta ja sen eri työtehtävistä. Ensimmäinen työviikko on mennyt todella nopeasti ja fiilikset ovat olleet katossa.

– Olemme päässeet tekemään todella monipuolisesti juttuja. Itse odotan sitä, että pääsemme toteuttamaan suunnitelmamme ja näkemään tiimin kädenjäljen, Aino toteaa.

Suurin osa työajastamme on mennyt suunnitteluun. Olemme kaikki innoissamme siitä, millainen tapahtuman toteutus loppujen lopuksi on ja miten se tulee onnistumaan.

– Ensimmäinen työviikko on ollut aikalailla kesäloman paras viikko. Odotan innolla Gymnaestradaa ja sitä, miten pystymme hyödyntämään taitojamme siellä, kertoo Dabin.

– Meininki on ollut rentoa, eikä työ ole liian totista. Mielenkiinto on pysynyt hyvin yllä tämän ansiosta, Matias jatkaa.

Meillä on vielä paljon tekemistä, mutta aika tulee varmasti menemään todella nopeasti. Päämme ovat täynnä ideoita ja odotamme innoissamme tulevia viikkoja. Kahden viikon päästä, sunnuntaina 12.7., starttaa Gymnaestrada.